Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Влади с колко караш извън града, че ти дава 10/100км ?
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Влади с колко караш извън града, че ти дава 10/100км ?
      Аз моята на газ и със 150 и със 100 все дава 10/100 извън града.
      Alfa156 Against All

Comment

• браво почнахме да говорим в реални цифри

Comment

• Пълня докато не прелее. До сега 750 км. още Не ми е светнала резервата. Като светне ще си едитна поста.
          От които 680 извънградско, другото градско.
          Половината са карани нормално - г/д според законна , а другата половина 100-160.
          Което ме навежда на мисълта, че разхода е идеален около 7
          156 TS
          ex. Spider TS

Comment

• по инерция със 120..да
            Mercedes C 200 compressor

Comment

• 2.4 Jtd - 136к.с. Отскоро я имам но засякох че при градско каране с климатик и доста често педала до долу ми даде разход 8.7л/100, а извънградско 7л/100 при 120-160 км/ч
              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Последно актуален разход постоянно с климатик на 2.4 жтд-136кс. продължава да пада или аз одъртях и не настъпвам.
                Извънградско средно 120-160км\ч- 6.34л\100км петима човека.
                Градско 10-120км\ч-7.51л\100км двама човека.
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                Alfa Romeo 33

Comment

• Явно на тукашните JTD-та разхода пада под стойностите дадени от производителя с около 1,5-2л. на 100 км. Но няма лошо, важното е да имаме да си попишем и поспорим за нещо!
                  Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

• Разходът е възможно и да пада, но заради маршрута. Защото на някой градското му може да е 10 км без светофар, на друг - 4 км с 6 светофара.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
                      Последно актуален разход постоянно с климатик на 2.4 жтд-136кс. продължава да пада или аз одъртях и не настъпвам.
                      Извънградско средно 120-160км\ч- 6.34л\100км петима човека.
                      Градско 10-120км\ч-7.51л\100км двама човека.
                      В софия няма как големия дизел да 7.51 просто 1.9 харчи 7.8 - 8 не мое нещо си се объркал
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• 400 км градско 8.5л/100км тва за печката
                        Last edited by Neokill; d.m.y г., 11:50.
                        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Вие ме взехте за майтапОк няма да споря и да се дразниме.Аз просто пиша колко ми идва на джоба.Когато карам гледам да избегна задръстванията,нищо повече.
                          Alfa Romeo 33

Comment

• Незнам как ги карате тия алфи за да харчат толкова ама веднъж не съм видял някой да се изръчка с алфа на светофара.Пък после харчели 8,ми ще харчат като го карате като баби.И моята да я карам така и тя ще харчи 10 ама немога да я карам така,няма начин!Не съм ръчкач ама и не сменям на 1800об.
                            Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

• Пууу аз сега се разтърсих и видях,че по каталог и дават градско 8.8л,извън 5.3л.никога не ми е давала такива разходи,дори и зимата.Къде да тръгвам на бургия с това тежко купе,пък и дизел навсичкото отгоре.Навремето с 33ката си се наиграх достатъчно.
                              Alfa Romeo 33

Comment

• Сега пак е засякох - 10 градско
                                156 TS
                                ex. Spider TS

Comment

Working...
                                X